You are here

XTF Xtray

Nieuws
01.12.2016

Sinds 2014 levert FloriPro Services de ingeboete 480 Xtray® voor alle Wittrockiana-series, naast de bestaande ingeboete trays in de Viola cornuta-series.

  

Met een gegarandeerd aantal van 475 planten geeft de Xtray® aan het begrip uniformiteit een nieuwe dimensie. Het inboeten van de trays vóór aflevering resulteert in een uitermate hoog percentage bruikbare planten en daardoor lagere arbeidskosten.
Neem zelf een kijkje en zoom in op de Xtray!

Uitbreiding in het Delta® assortiment
Onze Delta® violen krijgen in ons veredelingsprogramma violen veel aandacht. Zo blijven we voroop lopen en kunnen we elk jaar weer het assortiment verbeteren en uitbreiden. 

Een andere opvallende introductie is de Viola cornuta Deltini Blue. Door de goede programmeerbaarheid en vroegheid is deze blauwe Deltini een mooie aanvulling in de totalen kleurenrange van onze cornuta’s.

In de Viola cornuta Rocky serie hebben wij een aantal introducties; zeven zeer opvallende kleuren om precies te zijn. Dit maakt Rocky tot de compleetste en meest unieke cornuta-serie op de markt, waardoor u meer keuze in deze mooie, kleinbloemige types heeft dan ooit te voren.

Heeft u nog kansen met aanvullende verkoop? 
Bezoek dan onze Surplus website en zie wat u voor de komende weken kunt bijbestellen uit onze voorraad jonge planten. Eenvoudig en snel. Het wijst zich vanzelf. Registreer u nu direct.