You are here

Vlaggenschip series Calliope & Caliente

Nieuws
01.09.2016

xtra speciaal in ons uitgebreid aanbod van Pelargonium zijn de Hybride Calliope en Caliente series.

 

Grootbloeiende Calliopes 
Calliopes zijn krachtig en perfect om te telen in zowel potten als op grote containers. Opmerkelijke door hun robuuste groei en uitstekende warmtetolerantie. Ze zijn verkrijgbaar in vier opvallende kleuren; Dark Red, Rose Splash, Hot Rose en Lavender Rose. Allen hebben grote bloemknoppen, zijn rijkbloeiend en met uitstekende houdbaarheid in de tuin. Hierdoor is deze serie een goede keuze voor de consument die waar voor zijn geld wilt.

Een waterval van Calientes 
Caliente groeit krachtig en heeft een brede groei. Hiermee is ze uitstekend geschikt als bodembedekker en containers. Hierin zal de Caliente door het seizoen heen als een waterval doorgroeien. Ideaal voor onderhoudsvrije tuinen. De plant is zelfreinigend en blijft aantrekkelijk tot het najaar. Het blad zit tussen zonale en peltatum-vormige bladeren in. 

Verkrijgbaar in zeven kleuren; Coral, Deep Red en Rose. En voor nog meer dramatisch effect kiest u voor Dark Caliente Pink, Hot Coral, Fire en Orange met hun diepe, rijke, donkere contrasterende bladeren die prachtig afsteken bij de levendige bloemkleuren. Alle rassen zijn goed geschikt voor teelt in 12-15 cm potten of schalen. 

Bestel uw Calliopes en Calientes nu terwijl de voorraad strekt!

Bespreek nu met uw Syngenta-vertegenwoordiger deze twee interassante 'must-have' series. Zo bent u verzekerd van voldoende voorraad van stekken voor het komende seizoen. Stel uw retailklanten niet teleur! Deze series hebben zich reeds bewezen en zijn echte winnaars!