You are here

Bezoek onze FlowerTrials 2017!

Nieuws
20.12.2016

Syngenta FloriPro Services FlowerTrials® 

 

13 t/m 16 Juni 2017 | 8.00 - 18.00 uur

 

  

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze FlowerTrials®. Gebaseerd op ons motto: ‘Samen kunnen we de industrie veranderen’ tonen we u graag onze nieuwe variëteiten, innovatieve diensten en concepten. Enkele highlights die u kunt verwachten op onze FlowerTrials®:

Innovatieve en onweerstaanbare MultiColours 
Dit jaar vragen wij uw speciale aandacht voor onze kleurrijke MultiColours combinaties die zowel voor de teler, de handel als de consument voordelen bieden. MultiColours bestaat uit een reeks geteste combinaties die gegarandeerd indruk maken op uw klanten en consumenten. 

MultiColours staan voor een eenvoudig te telen product, een grote aantrekkingskracht tijdens de verkoopfase en een uitbundige bloei bij de consument.

Nieuwe introducties

Naast de vele noviteiten die wij tonen tijdens de FlowerTrials®, zijn dit er twee die u niet mag missen:

Begonia semperflorens Topspin is de eerste semperflorens die bij slechts 12 °C is te telen en nog steeds voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij de innovatieve wijze waarop Topspin zich ontwikkelt bij lage temperaturen kunt u uw teelt beter en efficiënter plannen.

De nieuwe Pelargonium peltatum-serie Super Cascade zal beschikbaar zijn in drie opvallende kleuren (Red, Rose en Salmon). De serie vertakt uitstekend, wat inhoudt dat er slechts één stek of jonge plant nodig is om een pot te vullen.

We realiseren ons dat uw tijd op de FlowerTrials® 2016 beperkt is, want er is veel te zien. Toch hopen we dat u ondanks uw drukke schema even bij ons langskomt om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen het komend jaar.

Graag tot ziens op onze FlowerTrials®

13 t/m 16 Juni 2017

Syngenta Seeds Young Plant Production 
Noordlierweg 14 
2678 LV De Lier 
The Netherlands 

Registeer uw bezoek op de website van FlowerTrials:

http://www.flowertrials.com/nl/registration