You are here

Bent u klaar voor de voorjaars vaste planten?

Nieuws
03.10.2016

Heeft u al nagedacht over uw herfstleveringen van voorjaarsbloeiende vaste planten? Ons aanbod bevat een aantal verleidelijke en mooie nieuwe introducties die uw klant zeker kan waarderen.

  

Nieuw in de Aubrieta Audrey serie 
De bestaande Aubrieta Audrey serie, exclusief voor FloriPro Services, is de allereerste F1 Aubrieta reeks welke uniforme, krachtige, maar toch nette en compacte planten geeft. Bovendien zijn ze gemakkelijk te produceren. 

De nieuwe Audrey Deep Blue Shades is donkerder dan de bestaande Blue Shades. New Deep Purple Compact is de meest compacte in de reeks. New Purple Shades is iets lichter en iets levendiger van kleur dan de Deep Purple Compact. 

Grootbloemige vroegbloeiende Saxifraga
Met de introductie van een aantal veelbelovende variëteiten, bieden wij nu een zeer compleet assortiment Saxifraga’s. Alpino en Alpino Early zijn zeer vroege bloeiers en maken deel uit van de grootbloemige series. Beide bloeien erg lang door. 

De extreem vroege bloei van beide series biedt extra verkoopmogelijkheden in de winterperiode wanneer er maar weinig andere bloeiende planten zijn te verkrijgen. De indrukwekkende bloemen geven een echte boost. Vooral de unieke kleur van Alpino Early Picotee zal hoge ogen gooien. 

Met de vroege bloei is een kortere productietijd mogelijk. Beide series zijn geschikt voor potten van 10,5-13 cm groot.