You are here

Zeg hallo tegen de verbeterde delta yellow improved in de nieuwe 2016 Catalogus voor Tweejarige perkplanten van Floripro Services

Nieuws
12.04.2016

FloriPro Services™ heeft haar violen-aanbod versterkt met de lancering van haar 2016 catalogus Tweejarige Perkplanten en Voorjaarsbloeiende Vaste Planten.

  

Met zijn rijke, gele kleur is de verbeterde Delta® Yellow een aantrekkelijke plant voor de verfraaiing van patio’s en perken. Zijn vroege bloei en zeer uniforme groeiwijze trekken met zekerheid de aandacht van zowel impuls-kopers als degenen die op zoek zijn naar het beste voor hun tuin. Delta®, die algemeen wordt beschouwd als de toonaangevende en meest complete violenserie, is geschikt voor de voorjaarsverkoop en voor de afzet in het najaar. Een Delta®-teelt levert - zelfs bij weinig licht - steevast vroege en uniforme planten en draagt zo bij tot het maximaliseren van de winst voor telers. 

De Viola cornuta Rocky-serie telt twee nieuwe kleuren: Pink Lavender en Rocky Jolly Face. De serie is geschikt voor de najaars- en voorjaarsteelt, staat voor uitstekende tuinprestaties, heeft een compacte groeiwijze en een uniformiteit zonder weerga. Beide kleuren zijn zeer interessant omdat ze aansluiten bij de huidige trends op de markt en met deze nieuwe variëteiten in de FloriPro Services™ portfolio is de Rocky-serie nóg aantrekkelijker voor telers en retailers.

De nieuwe catalogus omvat ook twee nieuwe kleuren in de Primula acaulis Sirococco-serie: Red Flame en Yellow en Purple. Dit zijn speciale kleuren met een gefranjerde bloemrand, opstaand blad en een bloei van januari tot maart; een interessante optie voor telers die op zoek zijn naar producten waarmee zij zich op de markt kunnen onderscheiden.

FloriPro Services™ biedt nu vier rassen in deze Sirococco-serie met deze unieke bloemen. Dit type primula wordt speciaal aanbevolen voor bloemisten als ideaal ingrediënt voor arrangementen waarin meerdere soorten worden verwerkt. Hun houdbaarheid op de schap en hun weerbaarheid tijdens transport is goed, wat ze nog aantrekkelijker maakt voor retailers.
Een verdere aanvulling voor 2016 op onze Ranunculus asiaticus F1 Magic-serie is de nieuwe kleur Magic Pink & Peach. Deze zeer compacte serie kent grote bloemen op korte stelen en is geschikt voor kleinere potten en packs. Ze zijn gemakkelijk te transporteren en behoeven geen remming. Deze trendy kleur met subtiele nuances zal bijzonder goed worden ontvangen door de detailhandel en consumenten, wat Magic nóg aantrekkelijker maakt voor de markt.
De nieuwe catalogus omvat ook twee aanvullingen op de Aubrieta hybrida Axcent™-serie: Violet with Eye Improved en Audrey Red, Iberis sempervirens Tahoe™ Imp., Saxifraga x arendsii Touran® Pink en Phlox subulata Fort Hill.