You are here

Verwachte kwaliteit in huidige uitleveringsseizoen

Nieuws
22.10.2014

Al een aantal weken worden onbewortelde Pelargonium stekken uitgeleverd bij vele klanten door heel Europa.

 

Zowel van onze productielocaties in Kenia en Ethiopië als van deze klanten krijgen we positieve feedback op de kwaliteit van de stekken. 

Systeemverbetering

Bij Syngenta werken we hard om de kwaliteit op het hoogste niveau te kunnen waarborgen en te verbeteren waar mogelijk. Ons doel hierbij is dat klanten kunnen uitkijken naar een succesvol en zorgeloos teeltseizoen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld het proces van plukken op onze farms verbeterd waardoor de moederplanten meer licht krijgen. Hierdoor wordt de groei gestimuleerd wat leidt tot gezondere, compactere stekken. Ook wordt er proactiefer ingespeeld op de weersvoorspellingen met betrekking tot het klimaat in de kas. 
 

Geschiedenis en innovatie

Onze leidende marktpositie is gebaseerd op een lange geschiedenis in Pelargoniums en is versterkt door de overname van het gerenommeerde Pelargonium bedrijf Fischer in 2007. Echter is innovatie nog belangrijker dan geschiedenis – en dit is wat Syngenta onderscheid van andere leveranciers. We zijn trots op onze recente introducties, zoals de generatie van de Pelargonium hybride, ontwikkelt door kruisingen tussen zonale en peltatum typen.

Uitgebreide genenpoel

Ons werk in Pelargoniums wordt ondersteund door een zeer uitgebreid assortiment van rassen, die worden getest en gebruikt in ons veredelingswerk. Deze rassen zijn verzameld met toestemming van de bevoegde autoriteiten en een zeer waardevolle toevoeging aan onze genenpoel. Dit onderstreept nog maar eens dat Syngenta de juiste partner is voor uw Pelargonium uitgangsmateriaal.