You are here

Neem Tango - en profiteer van een zorgeloze productie en verkoopkansen

Nieuws
22.10.2014

Pelargonium zonale Tango is de serie om uw verkopen te stimuleren!

 

Deze prachtige, donker-gebladerde, compacte serie heeft grote teeltvoordelen dankzij de vroege bloei en sterke vertakking. Ook is Tango geweldig uniform en verkrijgbaar in 15 kleuren inclusief de onlangs geïntroduceerde Tango Deep Rose with Eye met opvallend een uniek kleurcontrast.. Deze indrukwekkende serie wordt steeds aantrekkelijker om te telen.

Hoge teeltdichtheid 
Speciaal veredelt om in een hoge dichtheid te telen. Tango heeft vrijwel geen groeiregulatoren nodig, bloeit vroeg en heeft een uitstekende bloemkwaliteit. Het is raadzaam deze serie te telen in kleinere potten 10-12 cm.

Consumenten houden van Tango
Pelargonium Tango bewijst keer op keer een uitstekende serie te zijn Consumenten vinden vooral het contrast tussen het donkere blad en de heledere bloemkleur fantastich, in de tuin of in potten op het terras. 

Mis deze voordelen niet. Bestel nu voor gegarandeerde leveringen!
Met zoveel voordelen kunt u in uw teeltprogramma gewoon niet zonder deze uitmuntende serie van Pelargonium. Neem contact op met uw vertegenwoordiger van Syngenta om ervoor te zorgen dat u straks over deze serie kunt beschikken wanneer u ze nodig heeft. Zolang de voorraad strekt!