You are here

Winfall

Nieuws
22.01.2014

En dit is waarom... 

 

We willen graag de voordelen van Cyclamen persicum F1 Winfall onder de aandacht brengen.

We zijn van mening dat deze uitmuntende serie nóg beter is dan het Miracle-assortiment. U zult dit ongetwijfeld beamen als u de Winfall-serie eenmaal hebt geteeld! 
De Winfall is een mini-cyclaam met een compacte en ronde plantbouw. Deze variëteit is minder gevoelig voor botrytis en ook de sterkere bloemstelen maken de plant een uitstekende keuze.
Luister maar eens wat Nicholas Roche, productiemanager bij Spring Nurseries, erover zegt: "Ik kan Winfall van harte aanbevelen aan iedereen die gebruik maakt van de Miracle-serie.
 
De plantbouw van beide variëteiten is vergelijkbaar, maar de bloemen en bladstengels van Winfall zijn sterker.

Een ander voordeel van Winfall is dat deze door de stevigere plantbouw beter bestand is tegen botrytis dan Miracle. De bloei is voor alle beschikbare kleuren opmerkelijk uniform. De planten op deze foto's staan al tot wel zes weken in bloei, dus je kunt goed zien hoe duurzaam de bloemen zijn.

Ik blijf voorlopig Winfall telen. Eigenlijk begint Miracle al tot het verleden te behoren! Ik weet zeker dat iedereen die overstapt op Winfall, niet weer terug zal keren naar Miracle."