You are here

Viola cornuta F1 Endurio™: Unieke najaarsviool bij Rob’s Grote Tuinverbouwing

Nieuws
01.10.2012

Vanaf zaterdag 6 oktober a.s. wordt vier weken lang aandacht besteed aan de Viola cornuta F1 Endurio™ in het SBS6 TV Programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’

  

Endurio is DE standaard voor mini violen in het najaar en onderscheidt door de uitstekende tuinprestatie, met name in de winter. Na een vorstperiode zet Endurio de bloei snel voort met een explosie van bloemen. Door de half-hangende plantbouw, de uitbundige en lange bloeiperiode in zowel volle grond, hang- en patiopot is de Endurio niet meer weg te denken uit de tuin. De Endurio is verkrijgbaar in elf kleuren, waaronder de ‘All America Selection Winner’ Sky Blue Martien.

Viola Endurio wordt ook zeer gewaardeerd door consumenten. Bij een Groei & Bloei consumententoets haalde Endurio met vele 9’s en 10-en ééen van de beste scores uit de historie van deze toets!

De bewuste uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing zijn heel oktober te zien om 17.00 uur op SBS6. De herhaling is op zondag om 10.00 uur. Meer informatie over Delta violen, waaronder Endurio, is te vinden opwww.doitdelta.nl. Do It Delta violen van Syngenta Flowers worden exclusief gedistribueerd door FloriPro Services™.