You are here

Petunia

Nieuws
22.01.2014

Genetisch compact. De volgende generatie... 

  

Genetisch compact: dat is de toekomst van petunia’s uit zaad. De niet-spreidende plantbouw biedt zowel de teler als de verkoper grote voordelen.

Syngenta Flowers neemt een unieke positie in door vier series genetisch compacte petunia's aan te bieden. Deze series overtreffen concurrerende variëteiten qua uniformiteit, zaadkwaliteit en tuinprestaties!
Voor petunia’s uit zaad, zijn compacte series de toekoms. De compacte plantbouw maakt petunia's gemakkelijker te telen en garandeert een betere houdbaarheid in de winkel - belangrijke voordelen voor zowel de teler als de consument.

MET ONZE GENETISCH COMPACTE PETUNIA'S BENT U VERZEKERD VAN:

• Superieure uniformiteit, zaadkwaliteit en tuinprestaties ten opzichte van alle andere petunia's op de markt
• Verbeterde, vroege bloei en vertakking
• Een merkbare afname van het gebruik van plantengroeiregulator; meestal is er helemaal geen plantengroeiregulator nodig!

Met de Picobella-serie en de onlangs geïntroduceerde Duvet®, Damask® en Picobella Cascade biedt Syngenta Flowers vier uitmuntende variëteiten, van grandiflora tot unieke milliflora. Al deze series beschikken gelijkwaardige compactheid en kwaliteit. U hoeft alleen nog maar het bloemtype van uw voorkeur te kiezen: van opvallende, grote bloemen tot trendy, schitterende kleine bloemen… 

De keuze is aan u!