You are here

Perennials

Nieuws
03.06.2014

Laatste moment voor uw vaste planten bestellingen voor zomer en herfst  

  

Het is nog niet te laat! Vergeet niet om nu te bestellen om uw klanten tevreden te houden tot aan het einde van de zomer en in de herfst.

Verleng uw verkoopseizoen
Zomerbloeiende vaste planten zijn de ideale manier om uw seizoen te verlengen. Misschien biedt u al zomer vaste planten aan naast uw eenjarigen? Maar waarom niet doorgaan van uw jaarlijkse verkoop van vaste planten tot in de late zomer en vroege herfst door ze nu op te potten?

Teel grassen en bladplanten
Ook is er natuurlijk ons nieuwe gras assortiment voor het planten in de latere zomerweken. Deze zijn te gebruiken in de herfst in gemengde potten of individuele verkoop. We hebben een goed aanbod van bladplanten uit zaad, zoals Vinca major en minor. Deze zijn ideaal voor hangmanden in het herfstseizoen. 

Ook kruiden en sedum… 
Interesse in kruiden? Bekijk onze producten zoals Salvia officinalis in drie verschillende gekleurde variëteiten. Ze zijn ook uitermate geschikt voor de herfstverkoop en moeten allemaal worden geplant in de komende weken. We hebben een compleet sedum assortiment in vele vormen en kleuren.
Vraag uw vertegenwoordiger voor meer informatie. 

Lees meer ... E-News van juni