You are here

Onze bijzondere noviteiten in het Tweejarigen assortiment

Nieuws
18.03.2014

Bijzondere noviteiten in het Tweejarigen assortiment 

 

Wij introduceren graag de prachtige Wonderfall™ serie en nieuwe kleuren in onze bekende series Delta, Deltini en Rocky.

De uitbreiding in het Tweejarigen assortiment is er een waarmee u uw klanten gegarandeerd kunt verleiden. Mede door de goede temperatuur en het uitblijven van sneeuw en vorst dit voorjaar gaan we een mooi seizoen tegemoet. 

Bekijk de noviteitenpagina!

De aparte Wonderfall violen
Wonderfall violen zijn in trek bij consumenten die op zoek zijn naar iets anders om sierpotten te vullen in de lente en de herfst. Deze nieuwe serie is beschikbaar in 8 sprekende kleuren die tuin en patio doen opfleuren. 

Nieuwe kleuren Delta’s …
De Delta serie is uitgebreid met twee nieuwe kleuren: de Neon Violet Improved and Deep Blue. Beide zeer belangrijke kleuren binnen het Delta assortiment. Met deze introducties kunt u uw klanten een nog completer aanbod doen van de beste grootbloemige serie op de markt. 

Uitbreiding Deltini en Rocky ...
Andere noviteiten in het violen assortiment zijn onder meer de nieuwe Deltini Blue en Deltini Mix. Ook de Deltini is nu een zeer complete serie onder de paraplu van de Do It Delta familie. Daarnaast introduceren we maar liefst 8 nieuwe kleuren in de Rocky serie, wat deze serie meteen de meest complete serie op de markt maakt. plus een extra acht nieuwe kleuren in de Rocky serie. Met deze introducties kunnen wij voorzien in alle wensen en behoeften van u en uw klanten. 

Ranunculus introducties
Nieuw is de Ranunculus asiaticus F1 Mache™ White Improved en de Ranunculus FPSelect Lavendel. 

Noviteitenbrochure
Vraag nu de noviteiten brochure 2015 aan of bekijk ons assortiment online (binnenkort beschikbaar). Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met uw vertegenwoordiger of onze klantenservice. Neem ook eens een kijkje op www.syngentasurplus.com om te zien of er iets voor u bij staat.