You are here

Nieuwe Calliope®-assortiment voor het eerst te bewonderen tijdens FlowerTrials® 2017

Nieuws
09.05.2017

“The easy way to colour life” met Calliope®

Het nieuwe Calliope®-assortiment is wat Syngenta betreft de nummer 1 onder de noviteiten van 2017. In Calliope® is 120 jaar veredelingservaring van Syngenta Flowers bijeengebracht. Daar komt bij dat dit assortiment hét antwoord is op de eisen van de consument van vandaag de dag – een uitstekende tuinprestatie, een keur aan intense kleuren en nóg meer bloemen. Het Calliope®-concept dat op de FlowerTrials® voor het eerst zal worden getoond, biedt een volledig nieuwe beleving voor de consument. Met een krachtig en goed herkenbaar merk op het verkooppunt gecombineerd met de overtuigende en unieke eigenschappen van Calliope® zal de consument elk jaar weer terugkomen voor herhalingsaankopen.

 

Calliope® biedt oplossingen door de hele keten heen - van de teelt tot en met de eindgebruiker - met meerwaarde voor alle schakels in die keten als gevolg.

Onweerstaanbare introducties

Mandevilla Hybrida Rio® is de perfecte keuze voor de aanplant in kuipen, bakken, containers en perken. Rio® appelleert aan iedereen die van bijzondere en exotische sferen houdt. Een verbazingwekkend aantal nieuwe rassen vullen de reeds bekende kleuren Hot Pink, Red, Deep Red, White en Pink van de Rio®-serie aan.

Petunia grandiflora TriTunia® is een nieuwe serie in het Syngenta FloriPro Services®-aanbod aan eenjarige zomerbloeiers. Door de gemakkelijke teelt en de goede programmeerbaarheid biedt deze gecombineerde serie telers een aantrekkelijke uitbreiding van het assortiment. TriTunia® brengt de best presterende generatieve rassen uit de Bravo®, Ultra en Storm-series bijeen. De volle, goed vertakte planten en de brede keuze aan attractieve kleuren zullen de eindgebruiker zeker overtuigen.

Phlox paniculata Sweet Summer verdient bij de nieuwigheden onder de vaste planten extra aandacht. Deze populaire meerjarige tuinplant wordt in zes nieuwe kleuren aangeboden en prikkelt met haar prachtige verschijning alle zintuigen.

Wie een nóg breder inzicht wil hebben in het assortiment dat Syngenta FloriPro Services® te bieden heeft, krijgt als aanvulling op de FlowerTrials® de mogelijkheid tot aan week 38 de Showtuin in De Lier te bezoeken. Hier kan iedereen zich met eigen ogen van de uitstekende tuinprestaties van het FloriPro Services®-aanbod overtuigen.

Die FlowerTrials® van Syngenta FloriPro Services® hebben ook dit jaar plaats in het Westland. De talrijke bezoekers die worden verwacht kunnen zich in De Lier in een uiterst plezierige ambiance uitgebreid laten informeren.

Syngenta Seeds Young Plant Production
Noordlierweg 14, 2678 LV, De Lier

13 – 16 juni 2017 | 8.00 - 18.00 uur