You are here

Lanai Twisters

Nieuws
22.04.2014

Onze Verbena Lanai Twister® serie blijft prijzen winnen! 

 

De laatste onderscheiding was eerder dit jaar voor Lanai Twister® Blue. Deze ontving de prestigieuze Golden Tulip Award van FloraHolland en werd door de jury beschreven als 'de ultieme tuinplant'.

Andere opmerkingen waren: 'echt onderscheidend' en 'gewoon een mooie plant'.

Eerder successen voor Twister®
We zijn ook trots dat Verbena Twister® Red de prijzen won: FleuroStar in 2012, IPM Neuheit en de 'Innovert Or' in de nieuwe plantencategorie tijdens Salon du Végétal, de toonaangevende Franse beurs. 
Zowel telers als retailers zien de uitstekende prestaties, levendige bloemen en langdurige bloei van de Twisters. Verbena Twister® is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: rood, roze en blauw. Allemaal komen ze uit de veredelingslijnen van Verbena Lanai en zijn ze speciaal geselecteerd op hun viraliteit, 'flower power' en meeldauwtolerantie.

Perfecte keuze voor patiopotten en hanging baskets
Twister is een half-hangende plant en hierdoor perfect voor de volle zon of halfschaduw voor patio-potten, hanging baskets en bloembakken. Ook als bed- en perkplant is het goede keuze. Elke bloem heeft een onderscheidend en ongewoon patroon, waardoor ze een unieke 'twist' hebben. Een vroege bloeier en met een uitstekende vertakking. De planten tonen de hele zomer lang grote, opvallende bloemen.

POS materiaal beschikbaar
Twisters hebben hun eigen POS-materiaal, inclusief opvallende steeketiketten. Bezoek www.fps-posmaterial.com voor onze online POS-winkel. Login met uw inloggegevens of vraag uw vertegenwoordiger voor meer informatie.

Bezoek ook voor meer informatie de Twisters website @ www.myfavouritetwisters.com