You are here

Grasses

Nieuws
28.05.2014

Laat u inspireren door ons nieuwe assortiment

  

Syngenta FloriPro Services biedt nu een enorme selectie van meerjarige grassen in een reeks van architectonische vormen en kleuren. We hebben vier categorieën, geschikt voor elke behoefte.


Voor potten en tuinperken
Er zijn kleine grassen, zoals de compacte en goed gevormde Festuca cinerea (glauca). Deze is samen met grondbedekkers vooral geschikt voor gemengde containers of voor massa-teelt. Er zijn medium rassen zoals de frisse lemoen groene gebladerde Pennisetum glaucum Jade Princess. Deze zijn ideaal als onderdeel in tuinen en perken. 


Prijswinnende Purple Majesty
Er zijn nu middelgrote rassen met unieke toepassingen voor extra droge of natte omstandigheden hebben, zoals de Phragmites australis (riet). Eindelijk zijn er grote grassen voor in uiteenlopende tuinen, zoals de prachtige en prijswinnende Pennisetum glaucum Purple Majesty met zijn opvallende donker paars blad.

Zo veelzijdig en modieus!
Deze immens populaire groep van grassen heeft een enorm scala aan toepassingen. Met de natuurlijke uitstraling worden zij steeds populairder en bijzonder trendy. Het toevoegen van onze speciaal geselecteerde grassen aan uw assortiment zal een nieuw leven inblazen aan uw assortiment en uw klantentevredenheid. 

Kom langs!
Bekijk onze selectie tijdens de FlowerTrials in Nederland in week 24 of bekijk onze online catalogus


Lees meer ... E-News van juni