You are here

FlowerTrialsNoviteiten

Nieuws
30.05.2014

Tijdens de Flower Trials in juni tonen we u meer introducties dan ooit tevoren in iedere productgroep!

 

Dit is dus zeker een bezoek waard! 

Petunia noviteiten
Introducties voor het nieuwe seizoen zijn onder andere twee prachtige nieuwe rassen in de Petunia Sanguna serie. De unieke Twirl Blue heeft een wit hart en een blauwe rand en is een aanwinst voor deze serie. De tweede is Purple Picotee, die een wit hart met een heldere paarse rand heeft. Kijk uit ook voor Damask, de vroegste multiflora serie en grootbloemig Duvet.

Dazzling Dahlia's, Perfecte Pelargoniums
Ook nieuw voor 2015 is de Dahlia serie in zeven opvallende kleuren. En nog twee nieuwe kleuren in zowel Pelargoniums Calliope en Caliente.

Levendige Verbena
Er zijn ook nieuwe kleuren in de gerenommeerde en prijswinnende Verbena Lanai Twister serie. Zo zijn er Cherry Red, Blue Improved en Cherry Blossom die de volgende generatie vertegenwoordigen. Unieke kleuren, verbeterde plantopbouw en dezelfde kenmerken als andere Lanai’s. Ze combineren goed met andere planten en zijn prachtig in tuinpotten met andere kleuren.

Innoverende presentatie
Dit jaar komt u niet alleen voor de nieuwe introducties, maar ook voor onze nieuwe presentatie van de plantenWe presenteren ons assortiment in grote potten, zodat u goed de impact van onze planten in een tuin of op een balkon kan zien. 
Kijkje achter de schermen
Kom langs voor een persoonlijk gesprek met uw vertegenwoordiger. Leg uw wensen neer bij onze veredelaars van Syngenta Flowers. En krijg een unieke rondleiding en kijkje-achter-de-schermen op onze jonge planten locatie in De Lier. Deuren blijven normaliter gesloten, maar voor één keer niet. U komt toch ook? En natuurlijk staat er een heerlijk drankje voor u klaar. 

Wilt u niet te lang wachten bij de entree van onze Flower Trials? Meldt u van tevoren dan aan op:www.flowertrials.nl 

 

Lees meer ... E-News van juni