You are here

FlowerTrials 2014 – opnieuw een succes

Nieuws
08.07.2014

Bezoekers uit de hele wereld 

  

Vrijdag 13 juni was einde van het 10e verjaardagsjaar van FlowerTrials®, Europa‘s grootste evenement rondom pot- en perkplanten en nieuwe genetica.

Het evenement was verspreid over verschillende regio’s in Nederland en Duitsland, waarbij de grootste spelers uit de sector aan deelnamen. Een daarvan was Syngenta FloriPro Services, dat een belangrijke rol speelde door bezoekers uit te nodigen om zijn “Syngenta Seeds Young Plant Production”-centrum in De Lier in Nederland te bezoeken, waar het zijn topproducten en nieuwe assortimenten toonde en toelichtte. 
Tijdens de vier dagen van het evenement was het centrale thema van Syngenta FloriPro Services voor FlowerTrials® Closer to You. Dichter bij de bezoekers, dankzij het vakkundige personeel dat klaarstond om vragen te beantwoorden. Dichter bij de klanten, die suggesties kregen en geïnspireerd werden door nieuwe selecties van planten en kleuren. De nieuwe selecties kwamen volledig tot hun recht in de strategische aspecten van de tentoonstelling. Ook dichter bij de productieprocessen, dankzij de rondleidingen in het Jonge Planten Productie locatie. 

Perfecte Pelargoniums
Bezoekers werden ontvangen door een uitbundige Pelargonium presentatie. Met ons Pelargonium assortiment hebben wij een serie met variaties van de beste kwaliteit beschikbaar voor onze telers en klanten. Deze serie sprong er dit jaar uit door onze fraaie show en het uitgebreide assortiment. De belangrijkste nieuwe introducties in de show zijn de nieuwe kleur in Calliope (Hot Rose) en in Caliente (Fire). Ware eyecatchers voor in de tuin of op het terras. 

Javelin krijgt alle aandacht
In vaste planten assortiment is de meeste opvallende plant zeker de Lavendula. De mooie kleuren, de opvallende geur, compacte plant en uitgebreide keuze aan varietieten zorgt dat Syngenta FloriPro Services voor elk type klant aanbod heeft. Een interessante noviteit uit stek is Lavandula stoechas Javelin™ Upright White Blush. Deze heeft een ongewone kleur, die een nieuwe marktsegment aanboort en bloeit van juni tot oktober. 

Levendige Verbena
Een belangrijk onderdeel tijdens FlowerTrials® zijn onze eenjarigen, waar we drie nieuwe variëteiten (Cherry Red, Blue Improved en Cherry Blossom) introduceren met een verbeterede plantopbouw ten opzichte van de huidige Twister variëteiten. De Twister serie verrast uw klanten en de inkopers in de retail door de aansprekende kleuren. 

Bedankt voor uw bezoek aan FlowerTrials en reserveer alvast week 24 (2015)! Onze deuren staan dan uiteraard weer open. 

Meer in het e-nieuws van juli


FlowerTrials: opnieuw een succes
Bestel tweejarigen en bereid u voor op het vaste planten seizoen
Lavandula angustifolia – De meest gewilde vaste plant van deze zomer
Product in Focus: Top Twirls