You are here

Do It Delta op FloraHolland Trade Fair

Nieuws
22.04.2014

Kwekerij J. de Croon pakt uit op de Flora Holland Trade Fair met een Do It Delta stand.

  

14 t/m 16 maart 2012

Van 14 tot en met 16 maart organiseert FloraHolland weer een Trade Fair op vestiging Naaldwijk. Voor de eerste keer is Kwekerij De Croon uit Apeldoorn met een stand aanwezig is. Kwekerij De Croon is gespecialiseerd in de produktie van groot- en kleinbloemige violen.

De Croon nodigt u hierbij van harte uit een bezoek te brengen aan stand 19.9 die volledig in het teken zal staan van de Do it Delta violenfamilie van veredelaar Syngenta Flowers. Deponeert u tijdens uw bezoek uw visitekaartje in de daarvoor bestemde bus, dan maakt u elke dag prijs op een ingelijste lithografie die in een zeer beperkte oplage is uitgegeven. Op dit kleurrijke kunstwerk staan, hoe kan het ook anders, Delta violen afgebeeld.

Een bezoek aan de stand is hoe dan ook de moeite waard. Op de stand treft u niet minder dan drie series uit de Do it Delta familie aan: Delta® F1, Endurio® F1 en Deltini™ F1. Delta is al jarenlang de standaard bij grootbloemige violen. Endurio heeft een half-hangende plantbouw en staat bekend om de uitstekende tuinprestatie in de winter. Deltini is het jongste lid van de Do it Delta familie en valt met name op door de vroeg en zeer rijke bloei.