You are here

Do It Delta

Nieuws
22.04.2014

Het is officieel. Ook consumenten zijn fan van onze Do It Delta violen! Dit blijkt uit het onafhankelijk onderzoek van een Engelse proeftuin.

 

Het publiek nomineerde vijf van onze rassen in de top 10, waarbij onze Viola Rocky Orange with Purple Wing uitkwam op nummer 1! 
Van 14-22 maart 2014 werd alweer voor de twaalfde keer het jaarlijks Violen Festival georganiseerd door Meadow Croft tuincentrum in de UK. Het is de grootste, onafhankelijke bloeiproef In Engeland voor veredelaars uit de hele wereld. Voordat dit festival voor het publiek toegankelijk is, mogen eerst de kwekers, veredelaars en de vakpers een kijkje nemen.
Rocky en Deltini 1e en 2e prijs
Dit festival is uitgegroeid tot een belangrijke attractie voor consumenten die massaal naar de prachtige kleurenpracht komen kijken. Vele nieuwe en experimentele rassen zijn hier voor de eerste keer te zien. Alle planten worden onder normale omstandigheden geteeld, zonder gebruik van groeiregulatoren.

Het is echt mooie show voor iedereen die wil genieten van voorjaarsbloeiers. Vooral de violen zijn populair voor bezoekers die al vroeg in het jaar kleur willen in hun tuin of op het balkon. De bezoekers kunnen na het bezoek aan de show de planten ook kopen. 

Bezoekers zijn tijdens het festival gevraagd om te stemmen op hun favoriet. Aan het einde van het festival worden de stemmen geteld en de top 10 bekend gemaakt. Dit jaar was onze ‘Viola Rocky Oranje with Purple Wing’ de winnaar. ‘Viola Deltini Honeybee’ werd tweede, ‘Viola Deltini Copperfield’ werd vierde, ‘Deltini Rose Pink’ was achtste en ‘Deltini Cuty’ eindigde op de tiende plaats. Een prestatie waar we best trots op zijn!

Do It Delta - de marktleider!
Doordat juist de consument haar stem uitbracht, waarderen wij deze prestatie des te meer. Zij zijn tenslotte ook de eindgebruikers van onze producten. Dit succes spoort ons aan om de marktleidende positie van onze Do It Delta serie te blijven behouden.

Consumenten vinden meer informatie over alle violen op de Do It Delta website. Ook telers vinden hier updates over het assortiment, teeltadvies en andere nuttige informatie.

Bezoek www.doitdelta.eu!