You are here

Delta® violen brengen het voorjaar tot leven!

Nieuws
29.02.2012

De winter is weer voorbij en het voorjaar staat voor de deur. Het is dus weer hoog tijd voor violen., Delta® violen wel te verstaan. Vanaf nu zijn Delta violen weer te verkrijgen bij de bekende violen kwekers.

  

Naast de grootbloemige Delta® zijn er volop kleinbloemige Endurio™ enDeltini™ violen beschikbaar. Deze kleinbloemige series onderscheiden zich van andere cornuta’s op de markt door een hoge uniformiteit, uitstekende tuinprestatie en een explosieve bloeim in het vroege voorjaar.
De grootbloemige series Colossus® en Delta® en de kleinbloemige series Endurio™ en Deltini™ vormen samen de Do It Delta violen familie. De Do It Delta familie staat garant voor een betrouwbare range van violen die zowel in het najaar- als in het voorjaar bloeien.

De Delta F1 is sinds lange tijd dé kwaliteitsstandaard binnen de grootbloemige violen. De uniforme plantbouw in de hele serie (bestaande uit meer dan 35 kleuren) en de goede houdbaarheid maken Delta F1 violen uitermate geschikt voor zowel tuincentra, bloemist als consument. De aantrekkelijke en sprekende kleuren zorgen voor een hoge omloopsnelheid.

Endurio F1 is door zijn half-hangende plantbouw, zijn kracht om heel gemakkelijk te bloeien en zijn lange bloeiperiode niet meer weg te denken uit de tuin. Naast gebruik in in de de volle grond is Endurio zeer geschikt voor hang- en patiopotten. Deltini is het nieuwste lid van de Delta familie en is zeer uniform in plantbouw en bloeimoment. Bovendien is deze cornuta zeer vroeg- en rijkbloeiend.

Website

Sinds kort heeft de Do It Delta familie haar eigen website. Op deze website vindt u naast het actuele assortiment, foto’s en het laatste nieuws ook een overzicht met kwekers waar de Do It Delta violen te verkrijgen zijn. Ga vandaag nog naar www.doitdelta.nl en overtuig uzelf!