You are here

De Premier Plug

Nieuws
22.01.2014

Eerste keus voor vaste planten 

 

Onze Premier Plugs zijn een speciale collectie pluggen voor overwinterende vaste planten. Ze staan garant voor veel meer planten per plug dan standaardpluggen. De zaden zijn evenredig over de plug verdeeld, niet alleen in het midden van de plug.

Meer planten per plug betekent dat één plug voldoende is voor een pot van twee of drie liter. Het eindresultaat is vergelijkbaar met wanneer u teelt met drie 264-pluggen. 
De productie is kostenbesparend, omdat de teeltduur korter is. Ook zijn de verliezen en kosten van het overplanten lager. Snellere resultaten betekenen dat planten eerder tot bloei komen en u ze langer kunt blijven verkopen. Direct gezaaide pluggen vormen de basis voor superieure planten, terwijl de geringere aantallen per tray u meer keuzemogelijkheden bieden.

Premier Plugs leveren indrukwekkende resultaten op. We hebben sinds de introductie veel positieve klantenfeedback ontvangen. Vergeet niet dat onze Premier Plugs geschikt zijn voor zowel gespecialiseerde als niet-gespecialiseerde kwekers van vaste planten. U loopt een voortreffelijke verkoopkans mis als u deze zeer bijzondere pluggen voor vaste planten niet in uw aanbod opneemt.