You are here

De beste introducties voor u op een rijtje!

Nieuws
29.08.2014

Syngenta FloriPro Services streeft ernaar om elk jaar innovatieve rassen op de markt te brengen, die meerwaarde bieden voor uw klanten en uw teelt. Ook dit jaar introduceren we vele nieuwe én verbeterde rassen.

 

Bekijk hier onze veelbelovende nieuwe introducties binnen het eenjarigen uit zaad assortiment en laat u overtuigen. De uniformiteit en teelteigenschappen van een product zijn erg belangrijk. In de veredeling van een product wordt hier uitvoerig op getest om vervolgens alleen de beste producten te introduceren.

Illumination: frisser dan ooit!
De populaire Begonia tuberhybrida F1 Illumination Apricot Shades zal komend seizoen als ‘improved’ geleverd worden. Met name de teelteigenschappen en de kiem zijn sterk verbeterd. 

Goud voor Oranje
De New Guinea Impatiens uit zaad kent een mooie aanvulling: De Impatiens hawkerii Florific Sweet Orange. Deze unieke kleur won onlangs de prestigieuze Fleuroselect Gold Medal voor zijn bijzondere uitstraling en hoge waardering door consumenten. De oranje kleur is een mooie aanvulling op de bestaande serie van vier kleuren, die ook beschikbaar zijn als mix. 

Wie houdt er niet van een Casanova?
Nog een Fleuroselect Gold Medal Winnaar: de Cosmos Casanova Red. Deze unieke kleur is zeer geschikt voor massaproductie en wordt veelal geteeld in een 13cm pot. Naast Casanova Red zijn er nog 3 kleuren en een mix beschikbaar. 

Begonia boliviensis Bossa Nova maakt telen eenvoudiger
De nieuwe Begonia boliviensis Bossa Nova serie bestaat uit vier kleuren. Deze serie is eenvoudiger te telen in vergelijking met andere soorten van dit relatief moeilijk te telen ras. Voornaamste reden hiervan is dat de Bossa Nova uit zaad ontwikkeld is. De opvallende nieuwe kleuren zijn bestand tegen warmte en regen. 

E-Nieuws September