You are here

Caliente

Nieuws
29.08.2014

Zoekt u speciale Pelargoniums voor gebruik in een patio of een pot? De Pelargonium Hybrid Caliente is een zeer unieke en onderscheidende serie met bijzondere eigenschappen waar we graag de aandacht op vestigen.

 

Zoekt u speciale Pelargoniums voor gebruik in een patio of potten? De Pelargonium Hybrid Caliente is een zeer unieke en onderscheidende serie met bijzondere eigenschappen waar we graag de aandacht op vestigen. 

Fire!
De drie kleuren in Caliente - Coral, Deep Red en Rose – en de drie donkerbladige kleuren in Dark Caliente® Pink, Hot Coral en Orange – worden komend seizoen aangevuld met de nieuwe Dark Caliente® Fire, een kleur die u niet kunt missen. Allen bloeien zeer rijk gedurende een lange periode en trekken gegarandeerd de aandacht door de unieke verschijning. De Caliente heeft een gemiddelde rijke bloei en een kruipende / hangende plantbouw, en daarom perfect geschikt voor tuinperken of grote terraspotten.

Uitzonderlijke presentaties
Wat het weer ook doet, de Caliente blijft bloeien en geeft daarmee een unieke en kleurrijke uitstraling in de tuin. Ze presteren uitstekend in zowel koele als droge omstandigheden. 

Efficiënte teelt
De Caliente is zelfschonend, waardoor het verwijderen van bloemblad niet meer nodig is en daarmee bespaart u tijd. Het blad van de Caliente zit tussen een Pelargonium zonale en een Pelargonium peltatum in. De teelt kan het beste aangevangen worden met een temperatuur van 17-19 graden en 12-15 graden aan het einde van de teelt. | 

Bestel nu!
De Caliente is vanaf nu tot december te bestellen bij uw vertegenwoordiger! 

E-Nieuws September