You are here

Bestel tweejarigen en bereid u voor op het vaste planten seizoen

Nieuws
08.07.2014

Graag herinneren we u eraan dat het nu de tijd is om uw tweejarigen te boeken. Daarnaast opent ook binnenkort het orderseizoen voor uw vaste planten assortiment.

 

Over enkele weken worden de najaarsviolen alweer uitgeleverd. Wacht dus niet te lang met het plaatsen van uw bestelling, zodat u nog kunt profiteren van ons ruime en kwalitatief hoogwaardig aanbod in tweejarigen. 
Deltini – de beste kleinbloemige serie voor het voorjaar Naast de tweejarigen die het donkere najaar de tuin kleur geven, vindt u in ons assortiment ook het meest complete aanbod voor het vrolijke voorjaar. De Deltini serie is daarbij dé keuze als het gaat om kleinbloemigen. Nu uitgebreid met een Blue en tevens verkrijgbaar als mix. U kunt uw klanten nu altijd een passend aanbod doen met deze eenvoudig te produceren serie.. 

Wonderfall – hangende grootbloemige serie
De 8 nieuwe kleuren in de Wonderfall serie zijn zeker het bekijken waard! Deze uitbundig bloeiende serie behoeft geen speciale verzorging en is goed te telen naast uw bestaande assortiment. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor grote potten en hanging baskets. 

Leverweken voorjaars vaste planten
Over enkele weken wordt er gestart met de eerste leveringen van onze voorjaars vaste planten. Ook dit jaar wordt er hard gewerkt om u te voorzien in de hoogste kwaliteitsstandaard jonge planten. Bekijk de noviteiten en complete assortiment in onze catalogi op deze website. 

Meer noviteiten in de pijplijn
Ons aanbod is continue in ontwikkeling, het gehele bedrijf zet zich in om de beste noviteiten en ontwikkelingen toe te passen ter verbetering van ons vaste planten assortiment. We hebben veel feedback mogen ontvangen van tevreden klanten met betrekking tot de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze jonge planten. Aan ons om deze kwaliteitsstandaard vaste te houden en te verbeteren, evenals onze services. 

Het volledige overzicht van nieuwe introducties in ons tweejarigen assoritment vindt u hier.

Meer in het e-nieuws van juli