You are here

Bezoek onze stand tijdens IPM 2017!

Evenementen
13.12.2016

Graag heten wij u welkom op onze stand tijdens de IPM 2017, die van 24 tot en met 27 januari wordt gehouden in het Duitse Essen.

Uitgangspunt voor onze IPM-presentatie vormt het thema: ‘Providing solutions. Growing together’, dat vrij vertaald neerkomt op: ‘Oplossingen bieden voor een gezamenlijke groei‘. In de stand komt dat tot uiting door te laten zien hoe FloriPro Services® waarde creëert voor elke schakel in de keten.

Nieuwe introducties

Onze nieuwe Mini-Cyclamen serie SeeWhy® belooft telers niet alleen een probleemloze teelt, maar ook een effi ciëntere planning en productie. Tegelijkertijd zijn de SeeWhy® kleuren uniform in bloeivroegheid en plantbouw; stuk voor stuk eigenschappen die de SeeWhy® serie ideaal maakt voor uw productie.

Een introductie waaraan wij op de IPM 2017 ook aandacht geven, is een bijzondere nieuwe kleur in de Viola cornuta Endurio® serie, de Red Flair. De Endurio® staat bekend om zijn half-hangende plantbouw en grote groeikracht.

Ook tonen we ons volledige Poinsettia assortiment met vele neiuwe introducties. De belangrijkste noviteiten zijn Magma Red, Majoris Red en Venus Hot Pink.

Naast onze noviteiten laten wij u graag kennismaken met onze retail- oplossingen en concepten zoals EVERYDAYWONDER™ en MultiColours.

Er is genoeg te zien wanneer u een bezoek brengt aan onze stand 1C29 in Hal 1. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien voorzien wij u - met het thema voor 2017 in gedachten - letterlijk graag van ‘Oplossingen voor een gezamenlijke groei‘.

Graag tot ziens op de IPM 2017.